Tanácsadás - Esküvői öltöny Budapest

Tanácsadás

Bárki aki ellátogat hozzám, azzal az első találkozáskor egy beszélgetéssel kezdünk. Hiszen ismeretlenek vagyunk egymás számára és ahhoz, hogy javaslatokat tudjak adni nektek, szükségem van támpontokra tőletek. Illetve természetesen én is bemutatkozom és elmondom részletesebben is, hogy működünk. Ez az első egy kötelezettség mentes alkalom és segít eldönteni, hogyan tovább.

A tanácsadás lehetőségét azért hoztam létre, mert van, hogy ez az idő nem elegendő a találkozónk elején. Főleg, ha most kezdtétek a keresést.

Ezért lehetőség van úgy is foglalni hozzám időpontot, hogy egy részletesebb tematikával haladunk.

Tanácsadás
Esküvői öltöny készítésének menete

Mit jelent ez?

Színkarakter elemzést és tanácsadást

Az alkatodnak és a személyiségednek megfelelő stílusok megmutatását

Kicsit bővebben elmagyarázom és megmutatom a szöveteket főbb fajtáit és paramétereit

Illetve megmutatom a készítési módok közti különbséget

Ez alkalom kifejezetten arról szól, hogy pontosabb képet alkothass erről a területről és megalapozottabb döntést tudj hozni.

A tanácsadást ráadásul részben beszámítom az általunk készített öltönybe ha a végén bizalmat szavazol nekünk.

Ha esetleg más mellett döntesz, akkor viszont magabiztosan tudod kiválasztani a számodra leginkább megfelelő lehetőséget.

A tanácsadás ára: 60.000 Ft/óra  

időpontot egyeztetek
Tanácsadás

Rólam mondták

Pónya Márk

Ki vagyok?

Pónya Márk vagyok és mi fogunk személyesen találkozni a bemutató teremben. 2009 óta foglalkozom mérték alapján készített egyedi öltönyökkel és méretre igazított, kész termékekkel.

Az én feladatom, hogy kényelmes és egyszerű lépésekben vezesselek el az ötlettől a kész termékig. Addig a kész öltönyig, amit a nagy napon és utána is büszkén veszel ki a gardróbból.

Kapcsolatfelvétel

    Név

    E-mail cím

    Üzenet